Beauty is an inside job
Beauty from the inside out
Beauty is in the eye of the beholder
Beauty starts in your head not in the mirror
Be a Pineapple: stand tall, wear a crown and be sweet on the inside

Gezondheidsclaims

WIST JE DAT…
De kwaliteit en de concentraties van onze Skin Sparkle Booster zo hoog zijn, omdat er eerst voor je binnenkant moet worden gezorgd voordat je het aan de buitenkant (je huid) kan zien? Daarom heeft de Booster meerdere gezondheidsvoordelen. Denk hierbij aan je huid, haar, nagels, kraakbeen en nog veel meer!

 

MSM
MSM is een organische zwavelverbinding. De zwavel die in MSM zit, is essentieel voor een groot aantal lichaamsfuncties. Zo is het een bouwstof voor en essentieel voor de structuur van bindweefsel (huid) en kraakbeen. Het komt van nature ook voor in je voeding. MSM wordt o.a. aangetroffen in vers fruit en verse groenten. MSM verdwijnt gemakkelijk indien het voedsel wordt bewerkt, verhit of langdurig wordt opgeslagen. Je kunt extra MSM innemen om rimpels tegen te gaan en je huid te zuiveren. Het effect hiervan kun je heel duidelijk zien als je het een tijdje neemt. Je huid wordt gladder, zachter en krijgt een hele mooie gezonde gloed. MSM en Collageen vullen elkaar goed aan.

 

COLLAGEEN

Collageen is een eiwit. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid én elasticiteit van je huid. Het zorgt ervoor dat je huid er gezond en fris uitziet. Het is essentieel voor de structuur en sterkte van bindweefsel, zoals huid, botten, kraakbeen en bloedvaten. De naam collageen is dan ook afkomstig van het Griekse ‘kolla’ wat lijm betekent. De lijm van je huid. Je lichaam maakt zelf collageen aan, maar deze productie neemt af na je 25ste. Eén van de zichtbare tekenen daarvan is dat je huid bijvoorbeeld minder stevig en soepel wordt. Door bovine collageen in te nemen, krijgt je lichaam een signaal waardoor je ook weer op een natuurlijke manier meer collageen aanmaakt. Collageen in poedervorm is  sneller absorbeerbaar en verteerbaar dan in pilvorm.

 

ANTI-OXIDANTEN
VITAMINE C
Vitamine C is één van de belangrijkste bouwstenen voor de productie van collageen. Voor de aanmaak van collageen en andere bindweefselmoleculen is vitamine C essentieel. Mede daarom helpt vitamine C de bloedvaten gezond en elastisch te houden. Alle weefsels die ons lichaam structuur en stevigheid geven zoals de gewrichten, pezen, huid, spieren (waaronder de hartspier), botten en bindweefsel zijn afhankelijk van de opbouwende activiteit van vitamine C, met name in herstelperiodes. Daarnaast speelt vitamine C een belangrijke rol bij de synthese van neurotransmitters, steroïdhormonen, carnitine, de omzetting van cholesterol in galzuren, de afbraak van tyrosine en de mineralenstofwisseling. De antioxidantfunctie van vitamine C is onder meer van belang voor het behoud van gezonde cellen en weefsels. Vitamine C heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten. Vitamine C helpt bij de eliminatie van zware metalen zoals kwik, lood, cadmium en nikkel (detox). Antioxidanten vangen vrije radicalen weg. Dit zijn agressieve stoffen die in ongunstige gevallen schade kunnen geven aan cellen en weefsels. Zo kunnen antioxidanten helpen tegen deze beschadiging en daarmee mogelijk gezondheidsschade op de lange termijn
voorkomen.

 

ASTAXANTHINE

Astaxanthine behoort tot de krachtigste en veelzijdigste antioxidanten die de natuur te bieden heeft. Deze stof is bijzonder en verdient een extra uitleg. Astaxanthine is het belangrijkste (roze-rode) pigment in sommige waterdieren en vogels zoals flamingo’s. Het bevat verschillende andere carotenoïden (bètacaroteen, luteïne, lycopeen) en neutraliseert vrije radicalen. Na inname wordt astaxanthine in vrijwel alle organen en weefsels opgenomen. Het heeft als werking dat het:

  • Ontstekingsprocessen remt.
  • Beter herstel vermoeide ogen
  • Stimulering en regulering immuunsysteem
  • Bescherming huid en ogen tegen beschadiging door UV-straling
  • Goed voor vermoeide en pijnlijke spieren na fysieke inspanning
  • Bescherming tegen ouderdomsverschijnselen
  • Goed voor reinigende werking van de lever, longen.
  • Goed voor glucose- en vetstofwisseling

 

HYALURONZUUR

Hyaluronzuur is een stof die in ons eigen lichaam voorkomt. Hyaluronzuur kan tot wel 1000 keer zijn gewicht in water vasthouden. Nou, zo werkt het dus ook in (en op) de huid. En zo vult het heel mooi fijne rimpeltjes op. Hyaluronzuur zorgt simpel gezegd voor hydratatie en volume. Collageen voor structuur en stevigheid. Wat ze (helaas) gemeen hebben: ze verdwijnen langzaam naarmate we ouder worden. Extra inname van beide stoffen kan dus op verschillende manieren helpen tegen huidveroudering. Maar de belangrijkste eigenschap van hyaluronzuur is naast hydratie van je huid z’n rol in processen als wondgenezing. Belangrijk als je een eczeem, acne huid hebt of een huid die het op de een of andere manier wat zwaarder heeft momenteel.

 

MINERALEN
ZINK helpt bij het helen van wonden en vermindert huidontstekingen als Eczeem & Acne. En omdat het de celvernieuwing stimuleert, houdt het je huid jong. Zink draagt dus bij aan een mooie huid.
KOPER voor de samenstelling van melanine (huid- en
haarpigment), voor de opbouw van collageen en elastine. Beide belangrijk voor
de stevigheid en elasticiteit van bindweefsel zoals de huid, bloedvaten en longen.
SELENIUM zorgt als antioxidant voor de elasticiteit van je huid. Het mineraal helpt bij de gezondheid van je huid. Selenium beschermt je huid ook tegen ontstekingen.
MANGAAN is essentieel voor de werkzaamheid van nutriënten en de opbouw van veel hormonen en bloed. Koper voor de samenstelling van melanine (huid- en haarpigment), voor de opbouw van collageen en elastine. Beide belangrijk voor de stevigheid en elasticiteit van bindweefsel zoals de huid.

 

ZEEMAGNESIUM

Magnesium kan een rol spelen bij het in stand houden van de huidbarrièrefunctie (hele huid) en magnesium kan nuttig zijn om de hydratatie en wondherstel in de huid te verbeteren. Het werkt ook positief op je zenuwstelsel en helpt bij spierontspanning waardoor het ook wel het anti-stress mineraal genoemd. En werkt dus kalmerend. Zo vermindert het ook direct stress en verbetert het je slaap en herstel.

Zeemagnesium bevat 33% elementair magnesium gewonnen uit zeewater en wieren.

 

SYNERGIE

Syner….Wattes….?Dit betekent dat alle ingrediënten in de Skin Sparkle Booster elkaar versterken en zorgen dat alle ingrediënten samen beter hun werk doen.Sommige stoffen hebben elkaar nodig om goed opgenomen te worden in jouw lichaam zodat ze goeds voor je huid kunnen doen. Hier is rekening mee gehouden en alles versterkt & ondersteunt elkaar. De ingrediënten zijn optimaal samengesteld.Het huidsupplement zit bomvol goeds wat samenwerkt voor de gezondheid en sparkle van jouw huid.

 

OVERIGE INGREDIËNTEN
Door de Matcha thee en bessen wordt het nog krachtiger, omdat deze stoffen bevatten die de afbraak van elastine in je huid tegengaan en roodheid en ontstekingen vermindert. Door het afremmen van de afbraak van elastine blijft je huid langer jong.

 

WAT BEVAT HET NIET: Geen vulmiddel, geen zooi, geen onnodige toevoegingen, geen maltodextrine, geen backing agent.

 

WAT BEVAT HET WEL: Alleen kwaliteit ingrediënten in goed opneembare vorm die echt wat doen voor je huid en gezondheid.