Beauty is an inside job
Beauty from the inside out
Beauty is in the eye of the beholder
Beauty starts in your head not in the mirror
Be a Pineapple: stand tall, wear a crown and be sweet on the inside

Over
Beautycoach Louisa

Gypsy soul

Al sinds mijn geboorte heb ik een ‘probleem’ huid gehad. Als baby liet ik een afdruk achter waar ik gelegen had. Ik kan mij niet anders herinneren dat mijn huid een bron was van onmacht, paniek en vooral veel jeuk. Iedereen kende mij als het ‘meisje met het eczeem’. Ook onze twee kinderen zijn er helaas mee geboren. De dermatoloog heeft mij nooit kunnen vertellen waar mijn klachten vandaan kwamen of een (langdurige) oplossing kunnen bieden. Het standaard antwoord was dat het waarschijnlijk erfelijkheid is want het komt aan beide kanten van mijn familie voor. De oplossing heb ik lang gezocht in (hormoon) crèmes (dure) verzorgingsproducten. Ik heb de 2 grootste parfumerieën in Nederland leeg gekocht en alle merken die ze verkopen geprobeerd. Met als gevolg vele ernstige allergische reacties en zelfs prednison kuren om die reactie te onderdrukken. Ik verloor stukje bij beetje het vertrouwen in de reguliere geneeskunde, beauty industrie en de hoop op een gezonde huid. Het hoorde er voor mij ‘gewoon’ bij. Ik wist en kende niet beter of anders.

Let's make beauty waves

Mijn missie is om jou te inspireren & te helpen

Gelukkig is er toch iets in mij, ik noem het altijd mijn Gypsy Soul , dat de zoektocht naar een gezonde huid nooit heeft opgegeven. 

Dit heeft me op het pad van alternatieve geneeswijze, (biologische) voeding, (vitamine) supplementen, natuurlijke verzorgingsproducten, mindset en zoveel meer gebracht.

Het is een pad naar de schoonheid van het leven, wat in eerste instantie neerkomt op een goede zelfzorg, in de breedste zin van het woord. 

Holistische schoonheid & gezondheid zoals ik het noem. Gezondheid leidt naar (meer) Schoonheid op alle vlakken. 

Vandaar de naam BeautyCoach.

Deze zoektocht heeft mij jaren gekost, mijn eigen zoektocht is begonnen in 2001 en ik vraag me tot op de dag van vandaag af waarom we de dingen die ik geleerd heb, niet of nauwelijks op school leren. Vandaar dit magazine waarin ik hoop dat je een glimpse krijgt van wat er allemaal mogelijk is, wat er invloed op je huid en gezondheid heeft en waar jouw groei kan zitten. Het fijne is dat door mijn zoektocht, verhaal en kennis, jij jezelf veel frustratie, tijd en geld kunt besparen.

En ik realiseer me, dat wat voor een ander werkt niet 1 op 1 voor jou hoeft te werken.
Maar toch ben ik ervan overtuigd dat je uit mijn adviezen en tips altijd wat kunt vinden wat voor jou wel werkt of waar je van kan leren. Iets wat jou op het juiste pad voor jouw eigen heling brengt. Belangrijk hierin is vooral je eigen intuïtie te volgen. Ook jouw klacht kan een kans zijn. Een kans om te leren, groeien, helen en jezelf en je lichaam beter te leren kennen.  

Let's make beauty waves